Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Gaia Frozen Food αποτελεί την μετεξέλιξη της εταιρίας “Τα Μπατζανάκια”, η εταιρεία ξεκίνησε τον Μάη του 1989 όταν δυο οικογένειες αποφασίζουν να ενώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και να ασχοληθούν με ένα εντελώς  πρωτοπόρο εγχείρημα, για τα δεδομένα της εμπορικής αγοράς του Βόλου,το εμπόριο και τη διανομή κατεψυγμένων τροφίμων και ειδών διατροφής.
Σήμερα σκοπός της εταιρίας είναι η δραστηριοποίηση της όχι μόνο στο Εμπόριο και τη Διανομή τροφίμων, μα και η δυναμική συμμετοχή της σε Εισαγωγές, στην Επεξεργασία, στην Τυποποίηση και στη Συσκευασία τροφίμων πληρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτούνται.
Σεβόμενοι πάντοτε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών η εταιρεία εμπορεύεται υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, λειτουργώντας σύμφωνα με τους κανόνες του συστήματος ISO 22000:2005. Με νέο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό επεξεργάζεται προϊόντα απευθείας από τα χέρια των  παραγωγών και τα διανέμει στον καταναλωτή με όλη την αγάπη και ευθύνη που την διακατέχει.

  • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Α’ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 23, 38334, ΒΟΛΟΣ

  • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Β’ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ-ΠΡΟΥΣΣΗΣ 91-93, 38445, ΒΟΛΟΣ

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop