Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η FRIGO FOOD Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατεψυγμένων κρεάτων στην Ελληνική Αγορά. Η εταιρεία FRIGO FOOD ιδρύθηκε το 1988 από τον κ. Αλέξανδρο Ζύμνη. Η οικογένεια Αλέξανδρου Ζύμνη δραστηριοποιείται από το 1930 στον χώρο των κρεάτων και από το 1960 στον χώρο των κατεψυγμένων κρεάτων ενώ παράλληλα είχε και δική της παραγωγική και εξαγωγική εταιρία κρεάτων – την Finexcor – στην Αργεντινή.

Αρχικά η FRIGO FOOD δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία κατεψυγμένων κρεάτων σύντομα ωστόσο επεκτάθηκε και στα κατεψυγμένα αλιεύματα και λαχανικά. Η εταιρία μας έχοντας ως γνώμωνα πρωταρχικά την ποιότητα εισάγει εμπορεύματα από τους καλύτερους προμηθευτές ανά τον κόσμο (ΕΕ, Αμερική, Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Κίνα κ.α).

Προμηθεύει χονδρέμπορους, αλλαντοποιίες,μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και αλυσίδες Σ/Μ. Η έδρα της FRIGO FOOD βρίσκεται στην Αθήνα, Σίνα & Βησσαρίωνος 9 και οι αποθήκες-ψυγεία απ’ όπου διενεργείται η διακίνηση των προϊόντων,  στα Ψυγεία Ευρώπης στο Ρούφ.

Αποθήκες – Ψυγεία

  • Πέτρου Ράλλη 8, Αθήνα, Τ.Κ. 11855

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop