Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ο Αργύρης Λαγοδήμος ξεκίνησε το ταξίδι για την κάλυψη της χονδρικής και λιανικής πώλησης φρούτων και λαχανικών το 2007 σαν μία μικρή επιχείρηση με στόχο τον σεβασμό, την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Σήμερα χρόνια μετά συνεχίζουμε με ακατάπαυστη προσπάθεια, με εκσυγχρονισμό του επαγγελματικού εξοπλισμού και χώρου, με ιδιόκτητα οχήματα μεταφοράς, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, και έχοντας εξασφαλίσει πιστοποίηση ISO 18000.

Ο κόσμος και οι επιχειρήσεις μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πρώτες θέσεις της αγοράς Ζακύνθου στον τομέα φρούτων – λαχανικών και άλλων ειδών.

Καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις ενός νοικοκυριού, τις επαγγελματικές ανάγκες εστιατορίων και snack bar, αλλά και τις ανάγκες πολύ μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων με πολύ απαιτητική και εξειδικευμένη γαστρονομική κουζίνα, με εύρεση σπάνιων και δυσεύρετων πρώτων υλών.

Είμαστε πάντα δίπλα και στον ιδιώτη και στον επαγγελματία. Για να προσφέρουμε λύσεις και στις καθημερινές ανάγκες αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Σαββάτο

7:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Κυριακή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop