Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το ταξίδι στον χώρο αυτό ξεκινάει από το 1992 πλάϊ σ’έναν άνθρωπο που μας μετέδωσε τις γνώσεις του, την αγάπη και το μεράκι του για την τυροκομία-γαλακτοκομία. Το ταξίδι έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον στην πορεία καθώς με τα χρόνια αποκτήθηκαν η απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διεθνείς διακρίσεις σε συνεργασία με γαλακτοβιομηχανίες της περιοχής. Οι διακρίσεις αυτές λειτούργησαν ως κίνητρο, ώστε να επενδύσουμε στις δικές μας δυνάμεις και να κυνηγήσουμε ένα όνειρο το οποίο θα είχε την δική μας ταυτότητα, την δική μας υπογραφή.
Έτσι δημιουργήθηκε το 2011 η ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις της ασφάλειας τροφίμων, καθώς τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να ανταποκρίνονται στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει. Η επιλεγμένη α’ ύλη, ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής, η αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε, κάνουν τα προϊόντα μας ποιοτικά και γευστικά.
Η επιχείρηση ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA με ISO 22000:2018. όπως και για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για οποιαδήποτε ποσότητα για όποιο μελλοντικό συνεργάτη το επιθυμεί. Με την σιγουριά του συστήματος διασφάλισης ποιότητας και την τεχνογνωσία της επιχείρησης μας στα αγνά, νόστιμα και ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Τρίτη

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Σαββάτο

6:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop