Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα γάλακτος με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης έχοντας σαν στόχο, τη διάθεση τους στην Ελληνική αγορά αλλά και στις χώρες του εξωτερικού.
Στην έδρα της εταιρείας βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο, τα γραφεία διοίκησης, οι σταβλικές εγκαταστάσεις και οι φυτικές καλλιέργειες απ’ όπου παράγονται οι ζωοτροφές.
Το εργοστάσιο αποτελεί, στον δρόμο του γάλακτος, το σημείο όπου το γάλα επεξεργάζεται, ακολουθώντας συγκεκριμένες παραγωγικές τεχνικές,  και το σημείο που γεννιούνται τα προϊόντα της εταιρίας Φάρμα Κουκάκη.
Σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την πρώτη ύλη, τα ενδιάμεσα, μέχρι και τα τελικά προϊόντα, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας ακολουθεί την διαδρομή του προϊόντος και πραγματοποιεί μια σειρά οργανοληπτικών, μικροβιολογικών και φυσικοχημικών δοκιμών, αλλά και αυστηρό έλεγχο των συνθηκών παραγωγής, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που φτάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή.

Yποκατάστημα Θεσσαλονίκης

  • 10ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, Τηλ. +30 2310 788600, Fax. +30 2310 788605

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop