Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Σε έκταση 50.500 τετραγωνικών μέτρων στην Μάνδρα Αττικής έχουμε δημιουργήσει με μεράκι μια φάρμα εκτροφής πουλερικών και αιγοπροβάτων με σεβασμό στη φύση, φροντισμένες συνθήκες και αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Εκεί, οι κότες μας και τα αιγοπρόβατα περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε περιφραγμένο εξωτερικό χώρο ενώ έμπειροι επαγγελματίες φροντίζουν όλα τα στάδια της εκτροφής τους. Η εταιρεία παραγωγής μας και η εμπορία κρεάτων FARM KATERINA διακρίνεται για τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της.
Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Μαγούλα Αττικής διαθέτουν όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζεται το καλύτερο και ασφαλέστερο προϊόν για τον καταναλωτή. Επενδύουμε τόσο στον σύγχρονο εξοπλισμό όσο και στην τήρηση υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής.Οι άνθρωποί μας διαρκώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται με στόχο να βελτιστοποιείται η ποιότητα των διαδικασιών επεξεργασίας και κατ’ επέκταση η ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Η FARM KATERINA διαθέτει επίσης, υπερσύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, φορτηγών και ψυγείων για τάχιστη, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη διακίνηση, ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα σημεία πώλησης και στο πιάτο του καταναλωτή ολόφρεσκα και πεντανόστιμα. Προσφέρουμε αγνά προϊόντα, ασύγκριτης γεύσης και ασφαλής παράδοσή τους στην Αθήνα και όλη την Αττική για να συμβάλλουμε και εμείς στην καλή διατροφή των ανθρώπων του τόπου μας.

Πτηνοτροφείο – Κτηνοτροφείο

  •  Θέση Λεκάνεζα, Μάνδρα, ΤΚ:19600

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Logistics

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop