Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η φάρμα μας βρίσκεται στα Ν. Ξανθόγεια Ν. Πέλλας, στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, 25 χιλιόμετρα μετά την πόλη της Έδεσσας οδεύοντας προς την Φλώρινα στην καρδιά της Μακεδονίας. Η σύγχρονη μονάδα μας ιδρύθηκε το 2007, παρόλο που η οικογένεια Γκίνη ασχολείται πάνω από έναν αιώνα συστηματικά με την κτηνοτροφία.
Διαθέτουμε κατά μέσο όρο 500 πρόβατα διαλεχτά φυλής Χίου, υψηλής γαλακτοπαραγωγής που φτάνει τα 450 μέσο όρο και με πολυδυμία στο 1,8 και με γαλακτοπαραγωγική περίοδο όλο το χρόνο.
Το 2017 αποφασίσαμε να περάσουμε στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και το 2018 το όνειρο μας έγινε πράξη. Τυροκομουμε περίπου έναν τόνο γάλα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, με μέσο όρο λιποπρωτεΐνης 11,8.
Οι τροφές που σιτίζονται τα ζώα κατά 30% παράγονται από την ίδια την φάρμα και το υπόλοιπο 70% από αγρότες της εγγύς περιοχής, επίσης το σιτηρέσιο το φτιάχνουμε στο δικό μας παρασκευαστήριο ζωοτροφών. Το τυροκομείο μας παράγει περίπου 40 τόνους αιγοπρόβειου τυριού και 5 τόνους γιαουρτιού ετησίως. Εξάγουμε είδη σε 2 χώρες και αναζητούμε περαιτέρω συνεργασίες. Διατηρούμε σύστημα διαχείρισης τροφίμων HACCP και είμαστε σε διαδικασία εφαρμογής ISO.
Το μικρόκλιμα της περιοχής είναι ιδανικό για την εκτροφή αιγοπροβάτων και σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα στην τυροκομία αλλά και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, έχουν ως σύνθεση την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειου τυριού πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop