Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Οι δραστηριότητες τις επιχείρησής μας αφορούν την εκτροφή μόσχων, την πώληση νωπού κρέατος, την παραγωγή χειροποίητων κρεατοπαρασκευασμάτων και λουκάνικωνμε φρέσκες πρώτες ύλεςτην παραγωγή καπνιστών αλλαντικών και χειροποίητου βοδινού παστουρμά
Η ιστορία της επιχείρησης μας ξεκίνησε από τον πατέρα μας, Ιωάννη Μπαντή ο οποίος ασχολούταν επί χρόνια με την παραδοσιακή εκτροφή και αναπαραγωγή μοσχαριών καθώς και με το εμπόριο δικών του αλλά και άλλων ζώων. Το 1976 άνοιξε το δικό του Παραδοσιακό Κρεοπωλείο στο κέντρο της Νάουσας. Το 1997, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια των τριών υιών του.
Έχοντας μεγαλώσει στο κλίμα αυτής της δουλειάς, την αγαπήσαμε και έγινε… μεράκι μας… να προσφέρουμε διαρκώς νέα προϊόντα στους καταναλωτές μας, διασφαλίζοντας την ποιότητά τους, μέσα από την παραδοσιακή εκτροφή των ζώων μας.
To όραμα μας είναι η διαρκής επίτευξη της γευστικής και θρεπτικής ικανοποίησης των πελατών μας, διατηρώντας κ ενισχύοντας τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής και αναπαραγωγής των ζώων στη Φάρμα μας, που έχει ως συνέπεια το ανωτέρας ποιότητoς διαθέσιμο προς τον καταναλωτή προϊόν μας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop