Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας θέλοντας να διατηρήσει την παραδοσιακή κουλτούρα της και στηριζόμενη στην οικογενειακή δομή της, κατάφερε να εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος και κρεατοπαρασκευασμάτων.

Η ΦΑΕΘΩΝ διαθέτει μια άρτια και πλήρως εξοπλισμένη παραγωγική μονάδα στην παραμεθόρια περιοχή του Σιδηροκάστρου Σερρών, δίπλα στα σύνορα του Προμαχώνα, με το 90% του εργατικού της δυναμικού να προέρχεται από τις ευρύτερες περιοχές, αλλά και κέντρο διανομής στην Αθήνα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας από τον Έβρο μέχρι και την Κύπρο, καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενισχύοντας τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, ενώ συγχρόνως διαθέτει ένα μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών που εξυπηρετούν το σύνολο των πελατών της.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της παραγωγής των υψηλής ποιότητας προϊόντων μας. Βαδίζουμε με επαγγελματισμό και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και καταναλωτών μας και αποτελεί δέσμευση και ευθύνη μας η παροχή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Για να διασφαλίσουμε την ανοδική μας πορεία, θέτουμε συνεχώς νέες προκλήσεις, βασιζόμενοι στην ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού. Ταυτόχρονα τα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος πωλήσεων είναι στη διάθεση των πελατών μας για την άμεση εξυπηρέτησή τους με ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο.

Για μας πρωταρχικός στόχος είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε ασφαλή, ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα. Με σεβασμό στην παράδοσή μας, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και να δημιουργούμε αξίες για τους πελάτες και τους εργαζομένους μας.

  • ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
    Πέτρου Ράλλη 8, Τ.Κ. 11855, T: 0030 210 341 6500, E: athens@faethon.eu

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

6ο χλμ. Σιδηροκάστρου - Προμαχώνα, Τ.Κ. 62300

GPS

41.267977574475, 23.342410361326

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop