Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία μπίρας στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε διαγράφει αναπτυξιακή πορεία καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, παρέχοντας στην αγορά διεθνώς βραβευμένα προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής γεύσης πολλά από τα οποία εξάγονται με επιτυχία.
Διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα ζυθοποιεία στην ευρύτερη περιοχή των της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην καρδιά της Ελλάδας, στην Αταλάντη Φθιώτιδας, με δυνατότητα παραγωγής που ξεπερνά πλέον τα 80.000.000 λίτρα ανά έτος. Στην παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας, όπως το εξαιρετικής ποιότητας και σύστασης νερό από τον ευρύτερο υδροφόρο ορίζοντα του Παρνασσού, επιλεγμένες ποικιλίες δίστιχων καλοκαιρινών κριθαριών και εκλεκτών αρωματικών λυκίσκων. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 22000 και FSSC 22000.
Τα προϊόντα της εταιρείας εκτός από την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμα και στις πέντε ηπείρους και σε περισσότερες από 35 χώρες, οι οποίες αναπτύσσονται διαρκώς.

Ζυθοποιείο

  • Αταλάντη Φθιώτιδας · 2233 097500

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:30 π.μ. - 6:30 μ.μ.

Τρίτη

8:30 π.μ. - 6:30 μ.μ.

Τετάρτη

8:30 π.μ. - 6:30 μ.μ.

Πέμπτη

8:30 π.μ. - 6:30 μ.μ.

Παρασκευή

8:30 π.μ. - 6:30 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop