Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.
Τη δεκαετία του 90’ η Ευβοϊκή Ζύμη διευρύνει τις δραστηριότητές της στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καστέλλα Ευβοίας. Η ανάπτυξη της εταιρίας οδηγεί το 2004 μέρος της παραγωγής σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Δοκού Χαλκίδας. Στο τέλος της ίδιας δεκαετίας η εταιρία έχει παρουσία και στα Χανιά Κρήτης με ακόμα μία παραγωγική μονάδα. Η εταιρία επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομών των προϊόντων της, με τις εμπορικές ονομασίες «Ζυμαρικά Ψαχνών» και «Ζύμη Ψαχνών», και συνεχώς κερδίζει νέους πελάτες, εντός και εκτός Ελλάδας.
Η επιτυχία έρχεται με το σπιτικό χωριάτικο φύλλο και συνεχίζεται με το φύλλο κρούστας, το φύλλο σφολιάτας, το κανταΐφι, τις παραδοσιακές πίτες, τα σφολιατοειδή, τις πίτσες, τα κρουασάν. Πλέον οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα προϊόντα στις περισσότερες αίθουσες των μεγάλων σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε μικρότερα σημεία πώλησης. Αντίστοιχη ανάπτυξη έχει επιτευχθεί και στις εξαγωγές των προϊόντων, με συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων στη παγκόσμια αγορά.
Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, στην άρτια εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και στην απόλυτη διατήρηση της σταθερής υψηλής ποιότητας και μοναδικής σπιτικής γεύσης των προϊόντων της, έχοντας εντάξει τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO 22000:2005, BRC, IFS.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Υποκατάστημα 1: ΠΕΙ Δοκού Χαλκίδας, 341 00, Χαλκίδα Ευβοίας, Τηλέφωνο: +30 2221 062248, 062249
    Φαξ: +30 2221 062249, Email: dokos@evoiki-zimi.gr
  • Υποκατάστημα 2: ΒΙΟ.ΠΑ. Χανίων, 732 00, Σούδα, Τηλέφωνο: +30 2821 023544
    Φαξ: +30 2821 023564, Email: kriti@evoiki-zimi.gr

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop