Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στις απαιτήσεις της εποχής για υγιεινή διατροφή, σταθερή εξυπηρέτηση και καλές σοδειές, η Eurocatering απαντά με ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα που εξασφαλίζει στην εταιρεία οπωροκηπευτικά, διαλεχτά και ολόφρεσκα, καλοπλυμμένα, ανάμικτα ή σκέτα, ολόκληρα ή κομμένα ανάλογα με τις ανάγκες ζήτησης.

Η δραστηριότητά μας περιλαμβάνει τη διαλογή, την τυποποίηση και τη διάθεση οπωροκηπευτικών κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καλλιέργειας και φροντίδας προς τους συμβεβλημένους καλλιεργητές.

Εξυπηρετούμε τον κλάδο μαζικής εστίασης HO.RE.CA., τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης, αλλά και τοπικά καταστήματα ή πρατήρια οπωροκηπευτικών.

Για την αποθήκευση και τη διανομή των προϊόντων Φρεσκούλης, η Eurocatering διαθέτει τέσσερα κέντρα διανομής με ψυκτικούς θαλάμους και έναν ιδιόκτητο στόλο 77 φορτηγών-ψυγείων.

Εκτός από τα κέντρα διανομής το δίκτυο μας υποστηρίζεται το τμήμα Logistics, το τμήμα Πωλήσεων και Merchandising. Το δίκτυο διανομής του Φρεσκούλη αναλαμβάνει και εκτελεί παραδόσεις προϊόντων σε κεντρικές αποθήκες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς και τοπικά καταστήματα τροφίμων ή μίνι μάρκετ.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Ολύμπου 32, Καλοχώρι 57009, T. + 30 2310 752585
  F. + 30 2310 752610, E. sales-skg@freskoulis.gr
 • ΛΙΒΑΔΕΙΑ
  Θέση Κουρούπι, Λιβαδειά 32100, T. + 30 210 240 0869
 • ΠΑΤΡΑ
  Διοδώρου 146, Χάραδρος, Πάτρα 26500, T. +30 2610 872773
  Ε. sales@eurocateringsa.com

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop