Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το Enipeas EVOO Ultra Premium είναι ένα εξαιρετικό βιολογικό ελαιόλαδο που συνδυάζει γεύση, υγιεινή διατροφή και αριστοκρατική αίσθηση.
Το Enipeas EVOO Ultra Premium αποτελείται απ’ ένα special blend τοπικών ποικιλιών. Με το πάντρεμα της βασίλισσας κορωνέϊκης και της αρχαίας σοφίας της Ολύμπιας ποικιλίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στην κορωνέϊκη ποικιλία ώστε να διατηρούμε κύρια την φρουτώδης γεύση του ελαιόλαδου.
Με υψηλή θρεπτική αξία και με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, το ελαιόλαδο μας είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, φυσικά αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας. Το enipeas evoo βραβεύεται κάθε  χρόνο για την περιεκτικότητα του σε υψηλές πολυφαινόλες και την αντιοξειδωτική τους δράση.
Το Enipeas EVOO Ultra Premium έχει τις ρίζες του στη χώρα της αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου τιμούνταν οι θεοί και τα αθλήματα. Το ελαιόλαδο συνδέεται στενά με τη χρήση του από τους αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων. Επίσης, η ποικιλία Ολυμπία βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο όπου διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και αναγνωρίστηκε ως η ποικιλία με τις περισσότερες πολυφαινόλες στον κόσμο.
Ένα κόσμημα στα τραπέζια των εστιατορίων και τα ράφια των delicatessens. Αποτελεί ιδιαίτερη διακόσμηση για επαγγελματικά συνέδρια, δεξιώσεις και εορταστικές εκδηλώσεις.  Απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας μέσα από ένα έργο τέχνης που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη κομψότητα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Ιδιωτική Ετικέτα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop