Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία ΕΛΒΙΣ δραστηριοποιείται από το 1960 στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας σαλατών, όπου τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με νέες γεύσεις σαλατών, σύμφωνα με την ζήτηση των καταναλωτών.
Το επίπεδο τεχνολογίας στην ΕΛΒΙΣ είναι πολύ υψηλό, κυρίως στην παραγωγή, αλλά και στη συσκευασία και την αποθήκευση των προϊόντων. Από την κατασκευή του νέου εργοστασίου έχουν εφαρμοστεί σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, ενώ στην παραγωγή έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν μηχανήματα που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλάδο τους, πολλά από τα οποία είναι προσαρμοσμένα ή τροποποιημένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες της εταιρείας. Ο αυτοματισμός είναι μεγάλος για ένα εργοστάσιο με πολλές διαφορετικές γραμμές παραγωγής και μια γκάμα από διαφορετικά τελικά προϊόντα.
Οι στόχοι της εταιρείας είναι η σταθερή και υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και η δραστηριοποίηση της σε νέα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Τα σημεία πώλησης που απευθύνεται η εταιρεία ΕΛΒΙΣ είναι Super Markets, χώροι εστίασης, ψησταριές, αναψυκτήρια, ταβέρνες κα.
Εξυπηρετεί με δικά της ιδιόκτητα αυτοκίνητα το πελατολόγιο της στο  λεκανοπέδιο Αττικής και περιφερειακά, ενώ  εμπορικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας διανέμουν τα προϊόντα ΕΛΒΙΣ σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στα ελληνικά νησιά, καθώς επίσης και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα σε Λονδίνο και Λουξεμβούργο.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop