Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Εταιρία ξεκίνησε το 1999 ο κύριος στόχος μας ήταν ένας. Κάθε προϊόν που βγάζουμε, να έχει γεύση, προσεχτικά διαλεγμένα υλικά, να πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και να αρέσει στους καταναλωτές. Στόχος μας δεν είναι να βρίσκετέ τα προϊόντα της Ελληνικής Νοστιμιάς σε κάθε supermarket αλλά σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία.
Η απόφαση μας λοιπόν να να έχουμε μόνο ζυμάρι ανοιγμένο στο χέρι ήταν μονόδρομος. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος οι πίτσες, τα καλτσόνε και τα πεϊνιρλί μας να έχουν τόσο αφράτη ζύμη, που ψήνεται και φουσκώνει τέλεια. Η γέμιση μας δεν θα ήταν τόσο πλούσια και γευστική αν δεν διαλέγαμε εμείς οι ίδιοι τις πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας σταθερές παραδόσεις βάσει ποιοτικών standards.  Ελέγχουμε κάθε στάδιο της παραγωγής, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αγνό, με γεύση και ασφαλές, ακριβώς όπως θα το φτιάχνατε και εσείς στο σπίτι σας. Αυτή μας η εμμονή είναι που μας οδήγησε σε επιτυχημένες συνεργασίες στην Ελλάδα και σε εξαγωγές στην Ευρώπη, το Ισραήλ ακόμα και στην Ιαπωνία.
Είμαστε και παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση. Μαθαίνουμε από τις διδαχές του παρελθόντος και ατενίζουμε το μέλλον ενωμένοι όλοι μαζί σαν οικογένεια. Οι άνθρωποι μας είναι για εμάς κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Είναι γνωστοί, φίλοι, συνοδηπόροι και παίζουν ιδιαίτερο ρόλο την ανάπτυξη μας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

6:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop