Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου και σπορελαίων, όπως επίσης και στην εμπορία delicatessen προϊόντων.
Ιδρύθηκε το 2000 πλαισιώνοντας τη γκάμα των προϊόντων της με υπάρχοντα και ιδιαίτερα δημοφιλή brand, όπως είναι το brand «Ανανίας» και «Αίγλη». Αποτελεί μία καθαρά ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διατηρεί τη δομή και τις αξίες της σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Ισχυρή παρουσία έχει τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στο κλάδο HO.RE.CA., προσφέροντας προϊόντα που φέρουν κάποιο εταιρικό brand ή ακόμα και προϊόντα με ιδιωτική ετικέτα. Γεγονός είναι ότι η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια αποτελεί μία από τους σημαντικότερους προμηθευτές προϊόντων private label σε key accounts supermarkets στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παράγοντας που δηλώνει μεν την εκτεταμένη παραγωγική δυναμικότητα και δε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία της.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop