Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Ελαιουργία Κρήτης ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδων και σπορέλαιων. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1960 στην Κρήτη και στο χωριό Μάλλες Λασιθίου. Κύρια ασχολία αρχικά αποτελεί η συλλογή και εμπορία ελαιόλαδων από την πλούσια ελαιοπαραγωγική περιοχή του νησιού.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 η εταιρεία μεταφέρει την έδρα της από την Κρήτη στην Αθήνα και παράλληλα με την περισυλλογή κρητικών ελαιόλαδων επενδύει σταθερά σε μηχανήματα φιλτραρίσματος και τυποποίησης ελαιόλαδου και σπορέλαιων. Σαν αποτέλεσμα το 1988 η εταιρεία ξεκινά την διάθεση στην Ελληνική αγορά των δικών της τυποποιημένων ελαιόλαδων και σπορέλαιων,με τις μάρκες «Αστέρι» και «Ανατολή» αντίστοιχα.

Το 1995η Ελαιουργία Κρήτης εγκαινιάζει το πρώτο ιδιόκτητο εργοστάσιο της στα Σπάτα Αττικής. Η φιλοσοφία της εταιρίας προωθεί τη χρήση σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και τυποποίησης, ενώ επιτάσσει την διαρκή προσήλωση των εργαζομένων στον έλεγχο και στην εξασφάλιση της ποιότητας των μέσων παραγωγής και των τελικών προϊόντων. Για το λόγο αυτό η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το 2000 έως και σήμερα με το πιστοποιητικό ποιότητας ISOκαι πιστοποιητικό υγείας HACCP.

Λίγα χρόνια αργότερα η Ελαιουργία Κρήτης παρουσιάζει τη ΝΕΑ εμπορική ετικέτα των ελαιόλαδων «Εν Ελλάδι», τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση στην αγορά και ενισχύουν την εταιρική φήμη μεταξύ των καταναλωτών. Από τότε έως σήμερα η Ελαιουργία Κρήτης έχει πετύχει να βρίσκεται σταθερά σε αξιόλογη θέση στην ελληνική αγορά προϊόντων ελαιόλαδου.

Πλέον, από το 2001 οι εμπορικές δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται εκτός Ελλάδας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Με αυτό τον τρόπο η Ελαιουργία Κρήτης στέκεται αρωγός στην εξάπλωση της φήμης της κρητικής διατροφής και μακροζωίας, η οποία στηρίζεται στο κρητικό ελαιόλαδο.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τρίτη

6:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τετάρτη

6:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Πέμπτη

6:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Παρασκευή

6:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop