Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ελαιουργική βιομηχανία Εγνατία Α.Ε. δραστηριοποιείται στο τομέα επεξεργασίας ελαιούχων σπόρων και την παραγωγή, εξευγενισμό και τυποποίηση σπορέλαιων με κύριο προϊόν το ηλιέλαιο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και μέχρι το 1983 λειτουργούσε ως Κεραμοποιία, μέχρι που η οικοδομική κρίση της εποχής ώθησε τον ιδρυτή της Ιωάννη Κίτσιο στο να αλλάξει την ιδιότητα της εταιρείας και να κατασκευάσει το πρώτο σπορελαιουργείο της βορείου Ελλάδος με σκοπό την επεξεργασία βιομηχανικού ηλιόσπορου του Νομού Έβρου. Από το 1980 στην εταιρεία συμμετέχουν ενεργά οι γιοί του Γρηγόρης και Λεωνίδας Κίτσιος οι οποίοι ανέλαβαν αποκλειστικά την συνέχιση της εταιρείας από το 1987.
Η κατασκευή του σπορελαιουργείου ολοκληρώθηκε το 1984 και το 1985 κατασκευάστηκε η πρώτη μονάδα εξευγενισμού της εταιρείας. Στην μακρά διαδρομή της η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέο βιομηχανικό εξοπλισμό με σκοπό την αύξηση της δυναμικότητας της, τον εκσυγχρονισμό και αυτοματοποίηση των εγκαταστάσεων της και εφαρμόζει συστήματα διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων της.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούν σίγουρα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, η οποία στοχεύει στην διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων της αλλά και στην διατήρηση σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και προμηθευτές της. Σήμερα η εταιρεία κατέχει σημαντική θέση στον τομέα παραγωγής σπορέλαιων και διευρύνει τις δραστηριότητες της με στρατηγικές συνεργασίες, ενώ στην εταιρεία πλέον συμμετέχει και η Τρίτη γενιά της οικογένειας.  

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

2o χλμ. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, 68100

GPS

40.855662667579, 25.917273759842

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop