Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η DS Milka είναι μια ελληνική εργοστασιακή μονάδα παραγωγής παγωτού και ειδών ζαχαροπλαστικής. Από το 1992 δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης, με μία συνεχώς ανοδική πορεία. Το 2014 απέκτησε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στις Αχαρνές, έκτασης 4.500τ.μ., από όπου γίνεται η παραγωγή αλλά και ο συντονισμός για την άμεση εξυπηρέτηση του πελατειακού της δικτύου.
Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία γλυκών και παγωτού άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης, γι’ αυτό και όλη η παραγωγική διαδικασία βασίζεται σε διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Η DS Milka εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 22000 και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της προσφέρει μια σειρά προϊόντων παγωτού και γλυκού που συναρπάζουν.
Προϊόντα της DS Milka θα βρείτε σε όλη την ελληνική επικράτεια, αφού το πελατολόγιο της είναι ιδιαιτέρως ευρύ. Το δίκτυο των αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να δοκιμάσουν τις απολαυστικές δημιουργίες της. Ακόμα όμως και αν βρεθείτε στο εξωτερικό μπορεί να συναντήσετε τα προϊόντα μας, καθώς η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας μας γίνεται ολοένα πιο δυναμική σε Αγγλία, Γερμανία, Βερολίνο, Ιταλία και Σουηδία.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Τρίτη

6:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop