Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου, της αποθήκευσης και διανομής ζαχαρωδών προϊόντων, ενεργειακών ποτών / αναψυκτικών και ψιλικών. Super market, mini market, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, αυτόματοι πωλητές, κυλικεία σχολείων, νοσοκομείων, αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και σημεία εστίασης ξενοδοχείων, πλοίων και αεροδρομίων, ανήκουν στο ευρύτερο δίκτυο διανομής μας.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η σύγχρονη μηχανοργάνωση, η δυναμική και προσανατολισμένη στις νέες αντιλήψεις πολιτική μας, η διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και το άρτιο δίκτυο πωλήσεων και διανομής, μας καθιστούν την μεγαλύτερη και ανταγωνιστικότερη εταιρεία του χώρου στο νομό ΑΧΑΪΑΣ.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας παραμένει ενημερωμένο για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, μέσω της καθημερινής επαφής με τα σημεία πώλησης και των τακτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται, δίνοντας έτσι προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες διανομής.
Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με υγεία και σταθερότητα, προσηλωμένοι πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες μας και στη συνεχή ανάπτυξη της γκάμας και της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Πιττακού 40, Εγλυκάδα Πάτρα 263 35

GPS

38.2312542, 21.7556441

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Logistics

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop