Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Ελληνικό, θεϊκό παγωτό, 53 χρόνια τώρα! Παγωτά, σοκολάτες και εμπνευσμένα γλυκά φτιαγμένα με φαντασία, αγάπη και 100% αγνά υλικά!
Η ιστορία μας ξεκινά με φόντο ένα ατμοσφαιρικό παγωτατζίδικο στην Αθήνα του 1967! Η ονομασία Δωδώνη και η ιδέα για ένα παγωτό με τη φαντασία, την αγνότητα, τη φρεσκάδα της ελληνικής φύσης αποπνέουν τη μαγεία της περιοχής Δωδώνη, τόπος καταγωγής των ιδρυτών της εταιρίας.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα αρώματα που αναδύονταν από το μικρό παγωτατζίδικο έκαναν τις δημιουργίες του φημισμένες σε όλη την Αθήνα – συνώνυμες του εκλεκτού παγωτού με πρωτότυπες γεύσεις. Με απόγειο δημιουργικότητας τις περίφημες γεύσεις Παρφέ.
Μεγαλώνοντας στη φύση της Ηπείρου, οι ιδρυτές της Δωδώνης μετέφεραν την παράδοση και τις αξίες της στις συνταγές τους. Δημιούργησαν παγωτό με φρέσκο γάλα, αυγά και κρέμα γάλακτος.
Έχοντας την ίδια φιλοσοφία μέχρι σήμερα, οι παραγωγοί της Δωδώνης αναζητούν στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά. Επιπλέον αντιστέκονται στη χρήση χημικών ουσιών, επιλέγοντας την απόλαυση του αγνού, με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.
Από το 1967 μέχρι σήμερα, οι Έλληνες όταν εκφράζονται για το παγωτό μας, χρησιμοποιούν δύο λέξεις… Θεϊκό παγωτό! Το παγωτό που είναι παντού στην Ελλάδα με πάνω από 165 καταστήματα!
Η ιστορία τής Δωδώνης έχει αλλάξει το παγωτό. Το φρέσκο, αγνό και απολαυστικό παγωτό!

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop