Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Deli-Fish Α.Ε. ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του1989 στην Θεσσαλονίνη και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.100 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται στο Πολύκαστρο  του Ν.Κιλκίς, 60 χλμ. βόρεια της Θεσσαλονίκης.Βασικός σκοπός της είναι η παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία υψηλής ποιότητητας delicatessen θαλασσινών εδεσμάτων.
Κύρια προιόντα παραγωγής της εταιρείας είναι θαλασσινά εδέσματα, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη ψαρικά όπως το σκουμπρί, η ρέγγα, ο λευκός τόννος,η παλαμίδα, ο γαύρος, ο βακαλάος, τα χταπόδια κ.α. Βασικό κριτήριο επιλογής των πρώτων υλών της εταιρείας είναι οι ποιότικες προδιαγραφές που έχει θεσπίσει βάσει της υψηλής τεχνογνωσίας της, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της Ευρωπαικής και Διεθνούς  νομοθεσίας. Συνεχής πολιτική της ” Deli-Fish”, είναι η παραγωγή delicatessen προιόντων  υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές ανάγκες του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
Βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας για την επίτευξη των στόχών της αποτελεί η επιμονή της στην ποιότητα και η διαρκής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Στην παρούσα φάση η Deli-Fish απασχολεί  περίπου 20 ανθρώπους στην παραγωγική της διαδικασία, υψηλής εξειδίκευσης στην εργασία τους και διαρκώς εκπαιδευόμενους στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής.
Η Deli-Fish είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη παραγωγική εταιρεία, τα προιόντα της οποίας απευθύνονται τόσο σε καταστήματα λιανικής πώλησης  (supermaket, παντοπωλεία, καταστήματα delicatessen) όσο και στην αγορά μαζικής εστίασης μέσω των κατά τόπους συνεργατών της που έχουν ως αντικείμενο την διανομή τροφίμων.
Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η εγγύηση παραγωγής υψηλής ποιότητας προιόντων και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Εργοστάσιο

  • Λιμνότοπος 61 200 Πολύκαστρο Κιλκίς, T: 0030-23430-24097

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop