Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η έναρξη της δραστηριότητας της επιχείρησης έγινε το 1968 από τον Δημήτριο Παππαιωάννου ξεκινώντας με το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης τροφίμων. Το 1980 δημιουργήθηκε το δεύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης. Η ανάγκη να ύπαρξη ένας χώρος για να διατηρούνται τα προϊόντα που εμπορευόταν η επιχείρηση οδήγησε τότε στη δημιουργία ψυκτικών εγκαταστάσεων στα Κάτω Μάρμαρα σε ιδιόκτητο χώρο.
Το 1992 δημιουργείται το τρίτο κατάστημα λιανικής πώλησης.
Στις αρχές του 1994 έγιναν οι μεγάλες εγκαταστάσεις (αποθήκες, ψυκτικοί χώροι τελευταίας τεχνολογίας, γραφεία) στα Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων, έκτασης 3.200 τ.μ. σε χώρο 10.000 τ.μ.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται πια εκτός από την λιανική πώληση στη τροφοδοσία μονάδων μαζικής εστίασης στην Ήπειρο και Λευκάδα.
Η εταιρεία Δ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων όχι μόνο από την Ελλάδα αλά και την Διεθνή αγορά.
Σήμερα μετά από μια επιτυχημένη πορεία 50 ετών και με την δυναμική συμμετοχή της δεύτερης γενιάς της οικογένειας Παπαιωάννου, είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες εισαγωγών και επεξεργασίας της Δυτικής Ελλάδας.
Οι πιστοποιημένες από την Ε.Ε. ιδιοκτήτες εγκατάστασης της εταιρίας στα Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων καθώς και τα αυτοκίνητα ψυγεία μεταφοράς εγγυώνται την υψηλή ποιότητα αποθήκευσης και διανομής τροφίμων.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop