Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία CRETA SUPPLIES, είναι μία εταιρεία χονδρικού εμπορίου τροφίμων με έδρα το Ρέθυμνο, στην Κρήτη.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της, το 2007, στόχος της εταιρείας ήταν η αντιπροσώπευση και διακίνηση προϊόντων με εξαιρετική ποιότητα, ικανά να σταθούν τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Μετά από σκληρή και επίμονη προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια, τα αποτελέσματα έχουν δικαιώσει τόσο τις προσπάθειες των ανθρώπων της εταιρείας μας, όσο και των ανθρώπων που μας  εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους.

Στην εγχώρια αγορά, οι συνεργασίες μας με τις περισσότερες και μεγαλύτερες αλυσίδες super market, οι οποίες έχουν υψηλά standards ποιοτικών ελέγχων αλλά και επαγγελματισμού είναι μία απόδειξη της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους ανθρώπους της  CRETA SUPPLIES.

Επίσης, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι σεφ μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, μας βοήθησε να επεκταθούμε σε έναν επίσης πολύ απαιτητικό κλάδο.

Στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία αυτών των απαιτητικών αλλά επιτυχημένων συνεργασιών, το επόμενο βήμα ήταν η διερεύνηση των ξένων αγορών. Η συμμετοχή μας σε εκθέσεις του εξωτερικού, μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα τα οποία αντιπροσωπεύουμε στις αγορές της Ευρώπης και να αποκτήσουμε πελατολόγιο στην Κύπρο, στην Ρουμανία, στην Γαλλία και στην Πολωνία.

Στόχος της CRETA SUPPLIES να συνεχίσει, με τα ίδια υψηλά standards επαγγελματισμού,  την  προσπάθεια για καθιέρωση της Κρητικής διατροφής και των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της Κρητικής γης σε όλο τον κόσμο, μέσα και από διεθνείς συνεργασίες.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop