Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία Condotti caffè di qualità, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ως αντικείμενο εργασιών της έχει, την επιλογή και εν συνεχεία την εμπορία ποιοτικού Καφέ Espresso, Φίλτρου, Ελληνικού Καφέ, Καφέ χωρίς Καφεΐνη, ροφημάτων και συνοδευτικών προϊόντων υψηλής πάντοτε ποιότητας.
Η Condotti caffè di qualità, δραστηριοποιείται στον κλάδο της HoReCa και όχι μόνο καθώς πέραν του ολοκληρωμένου πακέτου επιλογών που προσφέρει στον επαγγελματία, μέσα από μια σειρά προϊόντων οικιακής χρήσης δίνει τη δυνατότητα σε κάθε λάτρη του καφέ να απολαύσει, στο χώρο του, μια μοναδική γευστική εμπειρία από τα σπουδαιότερα χαρμάνια καφέ μέσα από την ποιότητα των προϊόντων Condotti.
Η Condotti caffè di qualità, επεκτείνεται σταθερά τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου πωλήσεων, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαύσει μια πλούσια γκάμα από ποιοτικούς καφές και προϊόντα, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί μονάχα μέσα από την εξειδίκευση, το άψογο service και την υπεύθυνη στάση της εταιρίας μας αλλά και από την άρτια εκπαίδευση του εκάστοτε barista που σε συνδυασμό με την αρμονική λειτουργία του μύλου και της μηχανής, μπορεί να δώσει στο φλιτζάνι το σώμα, τα αρώματα και την επίγευση ενός ποιοτικού καφέ Condotti.
Η Condotti caffè di qualità, συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία “ALCAFE” -Αλέξανδρος Λ. Γράβαρης & Σία Ε.Ε, η οποία ιδρύθηκε το 1980 με αντικείμενο εργασιών την “Επεξεργασία Ποιοτικών Καφέδων”.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop