Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Ε.Χριστόφορος ΙΚΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ιδρύθηκε το 2008 και είναι η συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Ευστράτιου Χριστόφορου που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας, διανομής και διακίνησης ειδών μαζικής εστίασης με εμπειρία 20 ετών.
Η εταιρία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε ηγέτιδα εταιρία στο αντικείμενο της στις περιοχές που δραστηριοποιείται, παρουσιάζοντας συνεχώς ανοδική πορεία.
Η Ε. Χριστόφορος ΙΚΕ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων τελικής διανομής προιόντων σε Πάρο και Αντίπαρο, με έδρα τον Αστέρα Πάρου. Έχοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα νωπών και κατεψυγμένων προιόντων υψηλής διατροφικής αξίας από καταξιωμένες εταιρίες – εργοστάσια τροφίμων.
Διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τ.μ εκ των οποίων τα 400 τ.μ κατάψυξης, 400 τ.μ συντήρησης και 100 τ.μ προθάλαμους για συλλογή των παραγγελιών, καθώς μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών – ψυγείων, αποκλειστικά σχεδιασμένων για την ασφαλή διακίνηση τροφίμων, παρέχουμε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, με σταθερά μεγάλη ταχύτητα ανταπόκρισης στις παραγγελίες σας , σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

7:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop