Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης ο Γ. Χατζηδάκης το 1970 ξεκίνησε μια μονάδα εκτροφής ζώων, βασισμένη στην σύγχρονη τεχνολογία και σε αρμονία με την φύση . Το 2000 συνδύασε την πολυετή πείρα του με την επιμονή στην κορυφαία ποιότητα προϊόντων και ίδρυσε την σημερινή οργανωμένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος και αλλαντικών.
Σκοπός μας να δημιουργούμε γευστικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης , με της τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις μας.
Τιμάμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας, με σεβασμό & αγάπη στην κρητική διατροφή, δημιουργώντας γευστικά, εξαιρετικά προϊόντα κρέατος και αλλαντικών με συνταγές πλούσιες από τις ρίζες της κρητικής μας παράδοσης, με εκλεκτό κρέας .
Παράγουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων επεξεργασίας κρέατος , κρητικά παραδοσιακά προϊόντα (λουκάνικο ξιδάτο, λουκάνικο με γραβιέρα, απάκι, σίγλινα κτλ.).
Ο σεβασμός στο καταναλωτικό κοινό για δημιουργία νέων προϊόντων μας έχει αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους.
Η πολυετής πείρα και το μεράκι στην παραγωγή των προϊόντων μας αποτελούν δέσμευση για την συνέχιση της προσφοράς μας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των πλέον απαιτητικών της γεύσης.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop