Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έξω από τα Γιαννιτσά, στο 2ο χλμ .Γιαννιτσών –Εδέσσης στο ν. Πέλλας, σε οικόπεδο 10.000τμ και με μονάδα παραγωγής 1.000τμ. με ανάπτυξη συστήματος διασφάλισης της υγιεινής σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.
Ο Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.
Ο πατέρας Παπασταύρου Αντώνιος του Γεωργίου έτος γεννήσεως 1934 συνέχισε τη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» σε τοπικό επίπεδο στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης, όπου διατήρησε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και γρήγορα αναπτύχθηκε βοηθούμενος από τον πατέρα του. Ειδικότερα συνδύασε την γνώση και την εμπειρία (του παππού και του πατέρα του) με κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Χ’ Δημητρίου 8, Γιαννιτσά 581 00, +30 23820 22286, Email: info@halvaspapastavrou.gr
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βενιζέλου 20, Θεσσαλονίκη, 54624, +30 2310 222260, Email: info@halvaspapastavrou.gr
button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop