Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρηση αποτελείται απο τη δεύτερη και τρίτη γενιά της οικογένειας Μπραντίτσα που είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή και στο χονδρικό εμπόριο κρέατος. Ο Ιωάννης Μπραντίτσας διαθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία που του κληροδότησε ο πατέρας του  γύρω απο την επεξεργασία και το εμπόριο κρέατος,  δημιούργησε το 2000 υπερσύγχρονο σφαγείο τριών γραμμών (Μόσχων-Χοίρων-Αμνοεριφίων) και τυποποιητήριο έκτασης 1500 τ.μ κοντά στους Μολάους Λακωνίας.
Απο την ίδρυσή της η εταιρία εστίασε στο χονδρικό εμπόριο αμνοεριφίων, λόγω της αυξημένης παραγωγής του συγκεγκριμένου είδους ζώντων ζώων στην τοπική περιοχή και λόγω της αυξημένης ζήτησης του συγκεκριμένου είδους απο το εξωτερικό . Ανέπτυξε άμεσα διεθνείς συνεργασίες οι οποίες με την πάροδο των ετών σταθεροποιήθηκαν, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων της αλλά και της συνέπειας στον λόγο της.
Τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων όπως γύρος, σουβλάκια και μπιφτέκια με στόχο την παραγωγή υγιεινών και γευστικών προϊόντων.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop