Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από την οικογένεια Μπουραζά και λειτουργεί με την επωνυμία «Αφοί ΜΠΟΥΡΑΖΑ & Σία ΟΕ». Δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με Εισαγωγές, Εμπόριο, Κοπή και Συσκευασία επιλεγμένων ειδών διατροφής, Ελληνικών και Ευρωπαϊκής Ενώσεως και Τροφοδοσία επιχειρήσεων ειδών διατρoφής.
Η έδρα της εταιρείας είναι στις Αχαρνές, Καμβουνίων 1, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε χώρο 1.600 τ.μ. επί τεσσάρων ορόφων που περιλαμβάνουν χώρους γραφείων, παραγωγής (κοπής, συσκευασία, κλπ με σύγχρονα μηχανήματα), χώρο ποιοτικού ελέγχου και ετοιμασίας παραγγελιών, αποθήκες-ψυγεία προϊόντων και εμπορευμάτων. Ιδιόκτητος στόλος αυτοκινήτων έχει την αποστολή της έγκαιρης και σωστής παράδοσης των προϊόντων στους πελάτες, αλλά και την μεταφορά-τροφοδοσία για λογαριασμό πελατών.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής αλλαντικών και τυριών στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και Κύπρο τη Γερμανική εταιρεία αλλαντικών HEIN, κορυφαία στη Γερμανία, που διαθέτει άριστης ποιότητος αλλαντικά από φρέσκο κρέας χωρίς συντηρητικά.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop