Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ελληνικές τυροκομικές εταιρείες, στην περιοχή της Θεσσαλίας.
Το εργοστάσιο βρίσκεται στα προάστια της πόλης της Ελασσόνας, που είναι η καρδιά της πιο διάσημης ζώνης κτηνοτροφίας και παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα. Το βουνό «Όλυμπος» που βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο δημιουργεί ένα μοναδικό μικροκλίμα για την πρώτη ύλη και δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για την παραγωγή φρέσκων νόστιμων προϊόντων με φυσικά συστατικά.
Με βάση τις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής μας, η εταιρεία παράγει μια μεγάλη γκάμα τυροκομικών προϊόντων όπως μαλακά τυριά, σκληρά και ημίσκληρα τυριά, σε κάθε είδους συσκευασία. Το εργοστάσιο καλύπτει έκταση 10.000 m2 και έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται πάνω από 120.000 κιλά γάλα καθημερινά. Με πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής φέτας, μπορεί να παράγει πάνω από 5.000 τόνους ετησίως. Από το 1999 η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένα Συστήματα Ποιοτικού Ελέγχου που πληρούν τις οδηγίες EN ISO 22000, BRC, IFS και Halal.
Η τέταρτη γενιά της οικογένειας BIZIOS, η οποία πλέον προσχωρεί στην εταιρεία με τις επιστημονικές της γνώσεις προσφέρει στους καταναλωτές κάθε ηλικίας υγιεινά και ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, συμβάλλοντας σε έναν πιο νόστιμο και υγιεινό τρόπο ζωής.
Η BIZIOS συνεχίζει να δημιουργεί, να καινοτομεί και να αναπτύσσεται. Οφείλουμε την επιτυχία μας στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, στην αποκλειστική τεχνογνωσία μας, στις καινοτομίες μας και στους αφοσιωμένους υπαλλήλους μας. Συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογική πρόοδο, 100 χρόνια μετά, σήμερα είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο επιτυχημένα τυροκομεία στην Ελλάδα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop