Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Μπασούκος – ALL ABOUT FOOD εδρεύει στη Χαλκίδα και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 1999.  Το αντικείμενό μας είναι το εμπόριο τροφίμων και η τροφοδοσία ψητοπωλείων και ταχυγαφείων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Μπασούκος Ανέστης, θέλησε να προμηθεύσει -με τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδος- τα καταστήματα της Χαλκίδας. Η αρχή έγινε με την καθημερινή διανομή φρέσκιας πίτας για σουβλάκι. Πλέον διανέμουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ένα κατάστημα εστίασης, ενώ η διανομή αυτή έχει επεκταθεί σε όλη την  Εύβοια, καθώς και σε περιοχές του νόμου Βοιωτίας και της Βορειοανατολικής Αττικής.
Ανέκαθεν κύριος στόχος μας ήταν η εξυπηρέτηση των πελάτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Αυτός ο συνδυασμός είναι και το κλειδί για τη συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας τα τελευταία 20 χρόνια.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Χαλκίδα, στην Οδό Δημάρχου Σκούρα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη διακίνηση φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων. Ο δε στόλος οχημάτων μας είναι επαρκής και έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αγοράς, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Σαββάτο

7:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Δημάρχου Σκούρα, Χαλκίδα, Τ.Κ 34100

GPS

38.466242839614, 23.626817964165

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop