Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία που προμηθεύει επιχειρήσεις καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποικιλία και την εγγυημένη ποιότητά τους!
H πληθώρα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καλοκαιρινά και χειμερινά ροφήματα για απαιτητικούς καταναλωτές, οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά για επαγγελματίες, προωθητικό υλικό και υποστήριξη marketing για τα προϊόντα Barista Pro και Gia…giamas.
Τα καινοτόμα προϊόντα μας όπως και οι υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με την υψηλή εκπαιδευτική κατάρτιση των επαγγελματιών στους οποίους απευθυνόμαστε διέπονται από αγνές πρώτες ύλες χωρίς τεχνητά αρώματα και χρωστικές, δίνοντας έμφαση στο healthy living.
Το πορτοφόλιο των προϊόντων μας είναι στρατηγικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τους γευστικούς κάλυκες του κάθε καταναλωτή με έμφαση σε νέες γεύσεις και νέα παγκόσμια trends, τα οποία χειριζόμαστε σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας δημιουργώντας κάτι εύκολο, γρήγορο και διαφορετικό.
Όλα μας τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από τον όρο value for money το οποίο εξασφαλίζεται με τις ακριβές πρώτες ύλες που διέπονται τα προϊόντα μας αλλά συνάμα δίνοντας διπλάσιες μερίδες από κάθε άλλο ανταγωνιστικό προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά ενισχύοντας τη γεύση και την απόλαυση του τελικού καταναλωτή.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop