Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Τα Μπαχαρικά Θεοδώρου είναι μια εισαγωγική εταιρεία που εστιάζει στους τομείς των μπαχαρικώναρωματικών και φαρμακευτικών φυτώντσαγιώναιθέριων ελαίωνυπερτροφών και gourmet προϊόντων. Όλα τα προϊόντα που εισάγουμε φροντίζουμε να είναι σε άριστη κατάσταση όχι μόνο εμφανισιακά αλλα και να διατηρούν τις ιδιότητες τους όπως το άρωμα και η γέυση.
Οι αποθήκες όλων των προϊόντων μας (μπαχαρικα, βοτανα, τσαι, φαρμακευτικά φυτά, αιθέρια έλαια) βρίσκονται στο Καματερό Αττικής, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη σωστή αποθήκευση και διατήρηση των προϊόντων.
Σκοπός μας η άμεση κάλυψη των αναγκών της αγοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε μεγάλες ποσότητες σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε Εταιρείες συσκευασίας μπαχαρικώνΕταιρείες διανομών και τροφοδοσίαςΕταιρείες μεταποίησης τροφίμωνΚαταστήματα λιανικής αλλά και ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης μπαχαρικών, βοτάνων, ειθερίων ελαίων, τσαγιού. Η πώληση γίνεται στην χονδρική και οι τιμές μας θα σας ενθουσιάσουν.
Έχουμε τη γνώση, τη θέληση και το απαραίτητο μεράκι για τα μπαχαρικά, τα βότανα και ολα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, γνωρίστε μας για να το επιβεβαιώσετε. Προσφέρουμε τις καλύτερες ποιότητες απο αγνά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop