Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1978 ιδρύθηκε στην Πάτρα η Βιομηχανία Συσκευασίας Μπαχαρικών ΚΑΓΙΑ. Το όνειρο του ιδρυτή της εταιρίας, Νικόλαου Καγιά έγινε πραγματικότητα. Νέες μέθοδοι διαλογής προϊόντων, παρακολούθηση και συνεχής αύξηση της ποιότητας, υψηλές προδιαγραφές τυποποίησης και συσκευασίας είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που την τοποθετούν σήμερα στις πρώτες θέσεις στο χώρο των μπαχαρικών και των τροφίμων. Με έντονη, συνεχή και διαρκώς εξελισσόμενη παρουσία στην αγορά εδώ και 50 χρόνια, ανταποκρίνεται πλήρως στις συνθήκες του ανταγωνισμού και στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς με όσο το δυνατόν πιο αγνά προϊόντα ποιότητας.
Πάντα με πρωτοπορία και δυναμισμό, τα μπαχαρικά ΚΑΓΙΑ κέρδισαν την Ελληνική και ξένη αγορά. Το 1990 τα προϊόντα ΚΑΓΙΑ βραβεύτηκαν με το Χρυσό Αστέρι της Ευρώπης. Η ασταμάτητη έρευνα και η δημιουργία καινούργιων μιγμάτων χαρίζουν στα μπαχαρικά ΚΑΓΙΑ μοναδικότητα, πρωτοπορία και διάκριση.
Με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών της σύγχρονης αγοράς, υιοθετούμε και εξελίσσουμε διαρκώς νέες μεθόδους διαλογής των προϊόντων με συνεχή παρακολούθηση για τη διασφάλιση της ποιότητας τους και την τήρηση υψηλών προδιαγραφών τυποποίησης και συσκευασίας τους.

Γραφεία

  • Πάρνηθος 55 & Ρήγα Φεραίου, Μεταμόρφωση, τ.κ. 144 52, Αττική, (+30) 210 2850201, (+30) 210 2850202

  • Θέση Πυρίτσα, Ν. Ιωνία, τ.κ.. 57008, Θεσσαλονίκη, (+30) 2310 781474, (+30) 2310 783000

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop