Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Η Tsakiris Family A.E. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων από το 1963. Η έδρα της βρίσκεται στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και οι περιοχές εξυπηρέτησής της είναι ολόκληρη η ελληνική επικράτεια. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες στο είδος της και πρόσφατα αναδείχθηκε μία από τις 21 πιο ιστορικές παραδοσιακές επιχειρήσεις.
Η εταιρία, έχοντας σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη και ανταποκρινόμενη στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εξειδίκευση σε τρόφιμα ειδικής διατροφής, βιολογικά – ελευθέρας βοσκής – πλούσια σε ω3 και δημιουργεί ιδιόκτητες φάρμες, καθιστώντας την ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΕ ως μια από τις πιο ποιοτικές εταιρίες αβγών στην Ελλάδα, με ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες.
Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία διαθέτει: δεκαπέντε (15) µονάδες παραγωγής αβγών, ένα (1) σύγχρονο κέντρο τυποποίησης και συσκευασίας αβγών, δύο (2) κέντρα logistics (σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα), µία (1) γραµµή παραγωγής δηµητριακών στην Ελλάδα και έναν ιδιόκτητο στόλο πενήντα (50) οχηµάτων.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Logistics

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop