Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Η ιστορία της Φάρμας Τενεκετζή ξεκινάει το 1959 στο Μικρό Σούλι Σερρών, όταν ο Δημήτριος Τενεκετζής ιδρύει το πρώτο πτηνοτροφείο για την κάλυψη των τοπικών αναγκών του νομού. Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους ορνιθοτροφίας και τον οικογενειακό χαρακτήρα της, η εταιρία μεγαλώνει με αργά αλλά σταθερά βήματα και στελεχώνεται το 1990 από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, τους γιους Παναγιώτη και Πασχάλη Τενεκετζή, για να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ευρύτερης πλέον περιοχής.
Καθώς η επιτυχία της οφείλεται στην καλή φήμη λόγω της υψηλής ποιότητας των αβγών και των καλών συνθηκών εκτροφής, η εταιρία εναντιώνεται στην βιομηχανοποίηση της παραγωγικής γραμμής και επικεντρώνεται στη βελτίωση των προϊόντων της και την ικανοποίηση των καταναλωτικών αναγκών. Έτσι, ακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς είναι η πρώτη που παράγει και διαθέτει στη Βόρεια Ελλάδα Βιολογικά Αβγά από το 2006, ενώ τα επόμενα χρόνια εμπλουτίζει την παραγωγή της με αβγά «Ελευθέρας Βοσκής», «Αχυρώνα» και «Αχυρώνα με Ω3», για να προσφέρει σήμερα στον καταναλωτή ασφαλή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας.
Στη Φάρμα Τενεκετζή γνωρίζουμε καλά τι κρύβεται πίσω από τις έννοιες «φροντίδα» και «παράδοση» γι’ αυτό και επιμένουμε σ’ αυτές με κάθε λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας, μέχρι να φτάσουν στα χέρια του καταναλωτή. Οι κότες μας διατρέφονται αποκλειστικά με φυτικές και βιολογικές τροφές υψηλής ποιότητας από πιστοποιημένους τοπικούς παραγωγούς και εκτρέφονται στις εγκαταστάσεις μας κάτω από τις καλύτερες και αυστηρότερες συνθήκες καθαριότητας και ασφάλειας, γι’ αυτό και ο αχυρώνας μας παραμένει ανοιχτός κάθε στιγμή σε προγράμματα επιμόρφωσης και επισκεπτών. Η συλλογή και ο καθαρισμός των αβγών γίνεται με τα δικά μας χέρια και με κάθε φροντίδα, ενώ με συνεχείς ελέγχους εξασφαλίζουμε ότι το τελικό προϊόν που φτάνει στο τραπέζι σας είναι άψογο από κάθε πλευρά. Το ενδιαφέρον κι η φροντίδα μας για το περιβάλλον επεκτείνεται μέχρι και το… περιτύλιγμα, με τη χρήση οικολογικών και πλήρως ανακυκλώσιμων συσκευασιών για τα προϊόντα μας από ανακυκλωμένο ΡΕΤ, κατάλληλο και ασφαλές για τρόφιμα.
Είμαστε περήφανοι που η εμμονή μας στην ποιότητα βρίσκει ανταπόκριση, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές μας εμπιστεύονται για τα αβγά που βάζουν στο καθημερινό τους τραπέζι. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας για τον Έλληνα καταναλωτή.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop