Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Atsalakis Premium Foods, είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο νησί της Ρόδου από το 1993, στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας τροφίμων, αλλά και παραγωγής προϊόντων ζύμης.
Η εξειδίκευση και η μεγάλη εμπειρία της Atsalakis Premium Foods στα Αγγλικά τρόφιμα σε συνδυασμό με  την πλούσια γκάμα των σχετικών προϊόντων που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά,  της προσέφεραν ηγετική θέση στην τοπική τουριστική αγορά στην εν λόγω κατηγορία.
Το 2003 ξεκίνησε η εισαγωγή τροφίμων – κυρίως κατεψυγμένων – και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία, σε συσκευασίες catering, στοχεύοντας κυρίως στην αγορά της μαζικής εστίασης, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food και όχι μόνο.
Τα προϊόντα που η εταιρεία εισάγει, αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά και η επιλογή τους γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από χώρες με παράδοση σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που παράγονται με υψηλά standards.
Σήμερα, με πάνω από 25 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας, η Atsalakis Premium Foods εξακολουθεί να εισάγει επιλεγμένα είδη από κορυφαία ευρωπαϊκά εργοστάσια.

 

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop