Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Αρναουτέλης Α.Ε.Β.Ε., ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Αρναουτέλη και εδρεύει στη Λαμία Φθιώτιδας από το ξεκίνημα της το 1953. Αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων ρυζιού και είναι ηγέτιδα στον τομέα του σχεδιασμού, παραγωγής και της διάθεσης προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (Private Label), προμηθεύοντας τις σημαντικότερες εταιρείες λιανικού εμπορίου της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Η εταιρεία, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 20.000 τ.μ.,συνδυάζοντας τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και αυστηρών ποιοτικών προτύπων, παράγει και διαθέτει άριστα, ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα ρυζιού.

Είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα, που εφαρμόζει στις εγκαταστάσεις της, τη διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο της τροποποιημένης ατμόσφαιρας ECO2, με την οποία, επιτυγχάνεται η οικολογική απεντόμωση των προϊόντων της. Έτσι, αποφεύγεται η χρήση τοξικών ουσιών που είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία. Το τελικό προϊόν είναι 100% απαλλαγμένο από την ύπαρξη εντόμων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται το περιβάλλον..

Η εταιρεία απασχολεί άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, παραγωγούς ρυζιού, γεωπόνους και έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, οι οποίοι επικεντρώνονται στην παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων, αλλά και στην ανάπτυξη καινοτομιών για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.

Τέλος, βασικός στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Ελληνική Αγορά στη διάθεση προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (Private Label), να εισάγει νέες καινοτομίες που θα καλύπτουν τις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά και να ισχυροποιήσει την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Γραφεία Αθηνών

  • 12ο χλμ Αθηνών Λαμίας, ΤΚ 144 51,(Παράδρομος: Μπακογιάννη 80), Μεταμόρφωση Αττικής, Τηλ: +30210 5692354, Fax: +30210 5444507

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Στυλίδος 55, ΤΚ 351 00 Λαμία

GPS

38.8973504, 22.4652568

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop