Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία “ΑργυρόΝησος” δραστηριοποιείται στη χοντρική πώληση σε φρέσκα ψάρια και αλιεύματα για πάνω από 15 χρόνια. Έχοντας συνεργαστεί στενά με επαγγελματίες του χώρου εστίασης, μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και εστιατόρια ή μικρότερες μονάδες εστίασης, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η πρώτη ύλη για ένα άψογο αποτέλεσμα γι’ αυτό και διατηρούμε αναλλοίωτη την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων που εμπορευόμαστε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας.
Έχουμε αναπτύξει ένα ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών που μας επιτρέπει να είμαστε άμεσοι και να διεκπεραιώνουμε κάθε παραγγελία ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δυσκολία της, ενώ οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει επιβεβαιώνουν την αμεσότητα και υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε μονάδα.
Διακρινόμαστε για τον τρόπο που επιλέγουμε οι ίδιοι τα φρέσκα ψάρια μας απ’ τους καλύτερους ψαρότοπους της Μεσογείου αλλά και για την προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας από το εξωτερικό, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλα και υπερσύγχρονα αλιευτικά σε όλους τους ωκεανούς. Έτσι, σας παρέχουμε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Καταστήματα

  • Λεωφ. Αθηνών 304, Χαϊδάρι, Τηλ. Επικοινωνίας: 211 404 3833
  • Καρτεράδος, Σαντορίνη, Τηλ. Επικοινωνίας: 22860 23730

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop