Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1935 από τον Σαρκίς Αραπιάν, ο οποίος με νοσταλγία και αγάπη για τις γεύσεις που έφερε μαζί του από τις χαμένες πατρίδες, έστησε ένα μικρό εργαστήρι στην παλιά Κοκκινιά και άνοιξε το μικρό κατάστημα της οδού Ευριπίδου, από όπου και ξεκίνησε να προμηθεύει τους Αθηναίους και την επαρχία με παστουρμά και σουτζούκι.
Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, ο Φάνης Θεοδωρόπουλος συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας, έχοντας μεταφέρει την παραγωγή του παστουρμά σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Προσουτσάνη Δράμας, στους πρόποδες του όρους «Φαλακρό».
Η επιλογή του μέρους αυτού δεν ήταν τυχαία, αφού εκεί εντοπίζονται οι καλύτερες γεωκλιματικές συνθήκες για την παρασκευή και ωρίμανση παραδοσιακών αλλαντικών, όπως είναι ο παστουρμάς και το σουτζούκι.
Άλλωστε, η παραγωγή δεν είναι μαζική αλλά μικρή κι ελεγχόμενη, πράγμα που μάς επιτρέπει να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, ακολουθώντας τις παραδοσιακές συνταγές, που επιβάλλουν την μεγάλη σε διάρκεια ωρίμανση και το χειροποίητο (ζυμωτό) τσιμένι

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Ευριπίδου 41, Τ.Κ. 10554 Αθήνα

GPS

37.9799713, 23.7259314

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop