Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Τα μπαχαρικά “ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ” ξεκινούν την διαδρομή στην Ελληνική αγορά το 1925.
Ο Λουκάς Αποστόλου με αγάπη και μεράκι για τα πλούσια και εξωτικά αρώματα των μπαχαρικών καθιερώνει το όνομα “ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ” στο χώρο της χονδρικής.
Η ποιότητα, η εμπιστοσύνη και η συνέπεια της εποχής εκείνης είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν ακόμη και την τωρινή γενιά της Οικογένειας “ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ”.
Οι ανάγκες της αγοράς οδηγούν στην ίδρυση της “ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ” το 1997 από την συγχώνευση των “Αποστόλου Δημήτριο” και “Αποστόλου Ελένης”. Το 1999, η εταιρεία μετακομίζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ταύρο με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κοπή και συσκευασία των μπαχαρικών. Δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογία ώστε τα αρώματα, οι μυρωδιές και τα αιθέρια έλαια των μπαχαρικών κατά την τριβή τους να μην αλλοιώνονται.
Η συνεχής ανησυχία για εξεύρεση στις καλύτερες πρώτες ύλες αρτοποιίας, αλλαντοποιίας και ζαχαροπλαστικής και η αγάπη για τα μπαχαρικά οδηγούν την εταιρεία μας να καθιερωθεί ως αξιόπιστη και καινοτόμος στο χώρο της χονδρικής.
Με παρακαταθήκη τους συνεργάτες και πελάτες μας που προέρχονται από την Βιομηχανία τροφίμων, τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε και εισχωρήσαμε κατόπιν έντονης απαίτησης και στον χώρο της συσκευασίας του catering.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop