Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Apostolidis Food Service ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Μετά από 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο του εμπορίου κατεψυγμένων προϊόντων, της αποθήκευσης και διανομής τροφίμων, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες που συνεχίζουν να τροφοδοτούν επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης, καθώς και μεγάλες αλυσίδες super – markets.

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αξιοπιστία και την αμεσότητα που υπάρχει στην παράδοση, με αρκετά προϊόντα να φτάνουν την επόμενη ημέρα στον προορισμό τους. Σημαντικό ρόλο κατέχει και το εξειδικευμένο προσωπικό της, στο οποίο οφείλεται το σωστό και ευγενικό service που διακρίνει την Apostolidis Food Service.

Τον Οκτώβριο του 2007 η εταιρεία μας προχώρησε στη μετεγκατάσταση στην περιοχή του Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης σε σύγχρονες νέες εγκαταστάσεις  με μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Πλέον το δίκτυο διανομών της εταιρίας, με αρχική βάση τη Θεσσαλονίκη, έχει επεκταθεί και προς τους γειτονικούς νομούς της Χαλκιδικής, της Πέλλας, των Σερρών και τους Κιλκίς εξυπηρετώντας ένα μεγάλο κομμάτι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνολική διάρκεια των χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία έχει καταφέρει να ενισχύσει το κωδικολόγιο της με νέα προϊόντα από κορυφαίους προμηθευτές, ενώ έχει αποκτήσει εξειδίκευση στο χονδρικό εμπόριο κατεψυγμένων τροφίμωνΠλέον προσφέρεται η  δυνατότητα παραγγελίας μέσα από το online κατάστημα της, όπου επιτυγχάνεται η αγορά προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές.  Ταυτόχρονα, χάρη στη συνεπή και εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχει η Apostolidis Food Service έχει καταφέρει να συνάψει μακροχρόνιες και άρτιες συνεργασίες με πάνω από 2.000 πελάτες που συνεχίζουν να την εμπιστεύονται και να την ενισχύουν.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 - 21:00

Τρίτη

7:00 - 21:00

Τετάρτη

7:00 - 21:00

Πέμπτη

7:00 - 21:00

Παρασκευή

7:00 - 21:00

Σαββάτο

7:00 - 21:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop