Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1965, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ έχει δημιουργήσει παράδοση στα προϊόντα σφολιάτας, κρουασάν, χωριάτικης ζύμης, ζύμης μπριοζέ και ψωμιού.
Για περισσότερα από 25 χρόνια δραστηριοποιείται και σε χονδρικές πωλήσεις προς ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, αεροπορικές εταιρείες, κυλικεία μεγάλων οργανισμών κ.λ.π. H στρατηγική ανάπτυξης της Εταιρείας και οι συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου στην Ευρώπη, επέτρεψαν να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής στις ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις της.
Σήμερα η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ συνδέει με μοναδική επιτυχία την απαράμιλλη παραδοσιακή ποιότητα με τις υπερσύγχρονες παραγωγικές μεθόδους και εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας σταθερό ποιοτικό και ποσοτικό αποτέλεσμα.
Η ισχυροποίησή της στην αγορά οφείλεται σε αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό σωστής επιλογής πρώτων υλών, άρτιου μηχανολογικού εξοπλισμού, σταθερού και πιστοποιημένου συστήματος παραγωγικής διαδικασίας, διαρκούς ελέγχου σε κρίσιμα σημεία της παραγωγικής αλυσίδας και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.
Έτσι, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ είναι σε θέση να προσφέρει εκλεκτά και καινοτόμα προϊόντα, σε μεγάλη γκάμα επιλογών, που μπορούν να ανταποκριθούν στις διαρκώς εξελισσόμενες γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτικού κοινού.
Παράλληλα, η διακίνηση των προϊόντων ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ από τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, με το σύστημα καταγραφόμενης ψύξης, καθώς και η καθημερινή εξυπηρέτηση του πελάτη με το πρωτοποριακό σύστημα τιμολόγησης και διανομής επί οχήματος (μέθοδος ex van), επιτρέπουν την απόλυτα συντονισμένη παραγγελιοληψία και παράλληλα διαφυλάσσουν την ευελιξία και την αμεσότητα που χρειάζεται ο επαγγελματίας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop