Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

To 1900, το όνομα ΠΑΣΣΙΑΣ έγινε γνωστό για την ποιότητα, την γεύση και τα αγνά υλικά. Από τότε μέχρι σήμερα, συμπληρώνοντας έναν αιώνα, η αλλαντοβιομηχανία ΠΑΣΣΙΑΣ εξελίχθηκε σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Από την πρώτη μας περιβόητη κονσέρβα μορταδέλας το 1900 μέχρι την τεράστια ποικιλία προϊόντων του σήμερα, συνεχίζουμε να διερευνούμε νέους τρόπους ώστε να προσφέρετε υπέροχο φαγητό στην οικογένειά σας και να δημιουργείτε γεύματα εύκολα και γρήγορα, αλλά συνάμα απόλυτα γευστικά.
Η εταιρεία Πασσιάς είναι άρτια εξοπλισμένη για να παρέχει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης, στις ιδανικές συνθήκες ψύξης, μέχρι να διατεθούν για διανομή. Το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας αποτελείται από 11 φορτηγά ψυγεία που παραδίδουν τα προϊόντα στα καταστήματα της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας ευρύτερα.
Για τη διανομή των προϊόντων μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργαζόμαστε με εταιρείες διανομής Logistics, διαθέτοντας ειδικούς συνεργάτες για άμεση και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Logistics

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop