Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Παραδοσιακή Κρητική αλλαντοποιία που συνενώνει την εξαιρετική πρώτη ύλη με την τέχνη του χειροποίητου αλλαντικού!
Η εταιρεία “Αλλαντικά Κασσάκη” δραστηριοποιείται από το 1999 στην παραγωγή καπνιστών παραδοσιακών αλλαντικών. Έδρα της επιχείρησης είναι το χωριό ΓΑΛΑΤΑΣ του δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Η ιστορία της δραστηριοποίησής μας ξεκινά ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα, όπου ο προπάππους μας Κασσάκης Γεώργιος του Εμμ. ερχόμενος από το οροπέδιο Λασιθίου κι έχοντας μαζί του γνήσιες κρητικές, παραδοσιακές συνταγές ασχολήθηκε με την παραγωγή λουκάνικων, διαθέτοντάς τα στα γύρω χωριά.
Ο παππούς μας Κασσάκης Εμμ. του Γεωργίου συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση διακινεί τα προϊόντα σε ολόκληρο το Ν. Ηρακλείου, και όχι μόνο. Ο πατέρας μας Κασσάκης Γεώργιος του Εμμ. (δάσκαλος) γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή κατασκευάζει μόνιμο κτίριο με σύγχρονες υγειονομικές προδιαγραφές.
Η παράδοση, λοιπόν, ως αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας μας, συνεχίζεται στις μέρες μας από τον Κασσάκη Εμμ. του Γεωργίου (πτυχιούχο του Γεωπονικού πανεπιστημίου Θεσ/νίκης στον τομέα Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων).
Με σεβασμό στο παρελθόν και εμπιστοσύνη στο μέλλον, συνεχίζουμε την αδιάκοπη δέσμευσή μας στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας!

Bar Αλλαντικών

  • Καλλιθέα Ηρακλείου, Κουντουριώτη 17, (+30) 2810 381342

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop