Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ ιδρύθηκε το το 1985 από τους Άγγελο και Αθανάσιο Νούλη με σκοπό να προσφέρει ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα κρέατος. επεξεργάζεται και εμπορεύεται όλα τα είδη κρέατος παράγοντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των κρεοπωλείων, super markets, HORECA και κάθε επιχείρησης μεγάλων απαιτήσεων. Η ιδανική τοποθεσία της εταιρίας, σε κομβικό σημείο της Εγνατίας Οδού, της επιτρέπει να διανέμει τα προϊόντα της πανελλαδικά με ταχύτητα και συνέπεια.

Από το 1990 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ διαθέτει επιλεγμένα αμνοερίφια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Σήμερα, τα προϊόντα ΝΟΥΛΗ έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών τους και βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.
Ο συγχρονος εξοπλισμός, η οργανωτική υποδομή και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ υποστηρίζουν με επιτυχία τις εξαγωγές της εταιρίας. Έτσι, επιλεγμένα αρνιά και κατσίκια αλλά και παράγωγα όπως κοκορέτσι, σουβλάκι χειροποίητο και μηχανής εξάγονται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας της ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό που, σε συνδυασμό με τις αυστηρές διαδικασίες παραγωγής και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζεται πιστά το Σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Ελέγχου Κρίσιμων Σημείων (HAACP) έτσι ώστε τα προϊόντα της ΑΦΟΙ ΝΟΥΛΗ να καλύπτουν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ο εξοπλισμός ανανεώνεται διαρκώς ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, ενώ οι έλεγχοι σε όλα τα στάδια, από την παραλαβή και την επεξεργασία μέχρι τη συσκευασία και την παράδοση στον πελάτη, είναι συνεχείς. Τα προϊόντα μας μεταφέρονται με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα-ψυγεία της εταιρίας, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερή θερμοκρασία σε όλα τα στάδια της διακίνησής τους.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

GPS

40.7356137, 23.0323068

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop