Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Με έδρα το Νυδρί Λευκάδας, η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τους Δημήτριο Γαζή και τον αδελφό του Ιωάννη-Σέρβο Γαζή. Τα πρώτα της προϊόντα γεννήθηκαν από την δημιουργία ενός παρασκευαστηρίου κρέατος και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Το δίκτυο διανομής της ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να είναι κοντά στον κάθε επαγγελματία στη Δυτική Ελλάδα. Με έδρα την Λευκάδα και σημεία διανομής όλη τη Λευκάδα και από τη Κεφαλλονιά μέχρι το Μύτικα προσδοκούμε την ανάπτυξη και παρουσία μας στα μεγαλύτερα κομβικά σημεία εστίασης και τουρισμού, της ευρύτερης περιοχής.
Με ιδιόκτητο στόλο πέντε φορτηγών-ψυγείων και πέντε φορτηγών ξηρού φορτίου εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζουμε την παράδοση την επόμενη ημέρα από την λήψη των παραγγελιών.
Μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της εταιρίας μας, εξυπηρετείτε η αποθήκευση ξηρού φορτίου καθώς επίσης η αποθήκευση φρέσκων και κατεψυγμένων φορτίων (συντήρησης και βαριάς ψύξης), έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να αποθηκεύει τις παραγγελίες του στο χώρο μας και να τις παραλαμβάνει σταδιακά και όποτε εκείνος επιθυμεί.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

07:30 – 14:30

Τρίτη

07:30 – 14:30

Τετάρτη

07:30 – 14:30

Πέμπτη

07:30 – 14:30

Παρασκευή

07:30 – 14:30

Σαββάτο

07:30 – 14:30

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop