Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Αμπελόεις α.ε., νέα στο χώρο της οινοποιίας, ιδρύθηκε το έτος 2006 από την οικογένεια Τσιώλα.Το όνομα της σημαίνει αμπελώνες στην αρχαϊζουσα.  Στόχος της οικογένειας η δημιουργία εκλεκτού και ποιοτικού οίνου.

Για την επίτευξη του στόχου της επέλεξε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες με καθοδηγητή τον διεθνώς αναγνωρισμένο, γάλλο οινολόγο Noel Rabot με 40ετη πείρα σε φημισμένα οινοποιεία του εξωτερικού.Το προσωπικό της εταιρείας, άρτια εκπαιδευμένο φροντίζει για την σωστή λειτουργία της μονάδας, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή.

Η αμπελόεις ξεκίνησε ουσιαστικά την πορεία της στον χώρο της οινοποιίας, το 2008, με την παρουσίαση των δυο λευκών κρασιών της Φωλιά και Συμφωνία, συμμετέχοντας σε εκθέσεις της χώρας μας: Οinotelia 2008, Διονύσεια 2009, Oenos 2009 όπου οι καταναλωτές αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια της εταιρείας. Ως νέα εταιρεία οι καινοτομίες δεν λείπουν από την φιλοσοφία μας, αφού είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί  το γυάλινο πώμα αντί φελλού.

Το μεράκι και η αγάπη, της οικογένειας Τσιώλα,  για ποιοτικό κρασί ‘’ενσαρκώθηκε’’ σε μια έκταση 30.000 τ. μ. στη Φωλιά Ν. Περάμου Καβάλας. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, στους πρόποδες του Όρους Σύμβολο, αντικρίζοντας από την μια ακρη του ορίζοντα την Αθωνική πολιτεία και το νησί της Θάσου και από την άλλη τις κορυφές του Παγγαίου Όρους.

Το κτήριο του οινοποιείου καταλαμβάνει 3.600τμ ενώ τον εξωτερικό χώρο διακοσμούν  αμπελώνες. Στο εσωτερικό του οινοποιείου αρχικά οι επισκέπτες συναντούν την αίθουσα υποδοχής, τον χώρο παραγωγής, το χημείο και τον χώρο εμφιάλωσης. Κατεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο συναντά κανείς την υπόγεια κάβα παλαίωσης των κρασιών, τον χώρο γευστικών  δοκιμών και τον χώρο αποθήκευσης.

Το οινοποιείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στοχεύοντας στην ποιότητα και την μοναδικότητα των κρασιών. Διαθέτει πνευματικό πιεστήριο με δυνατότητα κρυοεκχύλησης, κάθετους και οριζόντιους αυτόματους οινοποιητές, ανοξείδωτες δεξαμενές ζυμώσεως, σταθεροποίησης και εμφιαλώσεως, φίλτρο διήθησης, φίλτρο γης διατόμου και υπερσύγχρονη γραμμή εμφιαλώσεως όπως επίσης αυτόματη καψυλιέρα και ετικετέζα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop