Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Presentation of Your City via Theme Elements

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

What's new in New York City

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim.

Loading…

Featured places in New York City you need to visit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse.

Loading…
  • Μπριζόλες χοιρινές, κρασάτες

    Άλλη μια εκδοχή για χοιρινές κρασάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα, το σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψετε! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μπριζόλες χοιρινές 3/4 φλιτζανιού κρασί κόκκινο, ξηρό 3-4 κ.σ. λάδι Αλάτι Πιπέρι Κανέλα Κόλιανδρο ξηρό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τις μπριζόλες σε μαρινάτα (κρασί με κόλιανδρο) από το βράδυ. Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τις μπριζόλες μισοστραγγισμένες. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε σε σιγανή φωτιά, αφού προσθέσουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τη δάφνη. Όταν ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαδρο και τις αφήνουμε ακόμα λίγο. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό, και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.

  • Σκαλοπίνια σοτέ με ταλιατέλες και μπέικον

    ΥΛΙΚΑ 200 γραμμάρια χοιρινό ψαρονέφρι σε φιλετάκια κομμένα και χτυπημένα ελαφρώς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κάνει για εμάς) 80 γραμμάρια Βιτάμ 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 250 ml κρέμα γάλακτος 1 μικρό ποτήρι (σφηνάκι) κονιάκ 100 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα 200 γραμμάρια βρασμένες ταλιατέλες 1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το πασπάλισμα) Αλάτι Αλεσμένο μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το Βιτάμ και το αφήνουμε να λιώσει και να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε τα χοιρινά φιλετάκια και τα σoτάρουμε καλά. Τα σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί η σάλτσα. Όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτουμε το 1/3 της τριμμένης παρμεζάνας και συνεχίζουμε, έως ότου δέσει τελείως. Τέλος, ρίχνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες και ανακατεύουμε, έως ότου η σάλτσα χυλώσει επάνω στα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα […]

  • Ριζότο με μανιτάρια pioppino

    ΥΛΙΚΑ 500 γραμμάρια μανιτάρια pioppino 300 γραμμάρια ρυζιού 2 λίτρα ζωμού 2 κρεμμύδια (Shallots) 2 κλαδάκια δενδρολίβανου 3 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 50 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίστε  τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσανάκι τους. Μόλις αφαιρεθεί, οι κεφαλές μπορούν να πλυθούν κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Κόψτε τα μανιτάρια στο μισό αν είναι μεγάλα. Σε αυτό το σημείο, ξεκινήστε να ετοιμάζετε το ζωμό λαχανικών με περίπου 2 λίτρα νερού. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κόψετε το δεντρολίβανο με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Στη συνέχεια, προχωρήστε στον καθαρισμό των κρεμμυδιών και ψιλοκόψτε τα σε επεξεργαστή τροφίμων . Σε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το κρεμμύδι  με το λάδι και να το αφήνετε να ροδίσει ελαφρώς. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε μισό ποτήρι ζωμού και μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέστε τα μανιτάρια, το δεντρολίβανο και λίγο […]

  • Κοτόπουλο Cacciatore

    ΥΛΙΚΑ 4 μπούτια κοτόπουλο 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα τριμμένα 1 κλωνάρι φρέσκο θυμαρι 4 φύλλα ξερό φασκόμηλο 2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσαμικο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 2 κουταλιές της σούπας πελτέ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σωτάρετε στο ελαιόλαδο τα μπούτια κοτόπουλο και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο. Έπειτα τον πελτέ, το θυμάρι και το φασκόμηλο. Σβήστε με το κρασί και το ξύδι. Μόλις εξατμιστούν, βάλτε 3 φλυτζανια ζεστό νερό και αλατοπιπερώνετε. Κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε το φαγητό για περίπου 50 λεπτά. Σερβίρετε με ρύζι μακρύκοκκο ή με πουρέ πατάτας.

  • Goulash (Γκούλας)

    Το γκούλας ήταν απλά εκπληκτικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψητό ρύζι, αν και ταιριάζει εξαιρετικά με ζυμαρικά. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε καρότα και πιπεριές στα υλικά.  ΥΛΙΚΑ 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γρ μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους 30 γρ κορν φλάουρ 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1/2 κγ μαύρο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας καρύκευμα λαχανικών 1 φλιτζάνι ζωμό βοδινού 1 φλιτζάνι νερό 2-3 φύλλα δάφνης 1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού (χρησιμοποιήστε φρέσκα αν έχετε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.  Βουτάμε τα κομμάτια του βοείου κρέατος σε κορν φλάουρ και τα βάζουμε τα μισά να τηγανιστούν στην κατσαρόλα να ροδίσουν από κάθε πλευρά. Επαναλάβετε το ίδιο με το άλλα μισά. Αν έχετε πολύ μεγάλη κατσαρόλα, τότε τα τηγανίζετε όλα μαζί. Αφήνουμε το ροδισμένο κρέας στην άκρη. […]

  • Λουκουμάδες με μέλι και σιρόπι κανέλας

    Μοναδικοί λουκουμάδες με μέλι και σιρόπι κανέλας που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας! ΥΛΙΚΑ 200 ml χλιαρό νερό  2 κουτ ξηρή μαγιά  200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ άχνη ζάχαρη 1 πρέζα θαλασσινό αλάτι  1 λίτρο φυτικό λάδι, για βαθύ τηγάνισμα και επιπλέον για άλειμμα Αλεσμένη κανέλα, για το ξεσκόνισμα   50 γρ ζαχαρωμένα ποπ κορν καραμέλας, θρυμματισμένα  ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ 200 ml μέλι  1 ξυλάκι κανέλας  1 βανίλια, κομμένο στη μέση  5 γαρίφαλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το σιρόπι μελιού, βάζετε όλα τα υλικά και 100 ml νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε να πάρει βράση, στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σούρωσε και μετά βάλε το στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως. Εν τω μεταξύ, βάλτε το χλιαρό νερό και τη μαγιά σε ένα μπολ και χτυπήστε καλά μέχρι να ενωθούν καλά. Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά ή μέχρι […]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Have a Lot of Fun with Our Directory WordPress Theme ❤

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud  exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Partner1
  • Partner2
  • Partner3
  • Partner4
  • Partner5
  • Partner6
  • Partner7
  • Partner8